Breipakketten om je eigen kleding te maken

 

Wil je zelf aan de slag met het breien van je kleding? Bekijk dan eens breipakketten waarbij je kunt kiezen uit veel verschillende soorten. Zo kun je gaan beginnen aan een trui, sjaal of vestje in een kleur naar keuze. Verder zijn de breipakketten ook geschikt voor ieder niveau, dus ook als je nog niet zo bekend bent met breien is een breipakket iets voor jou. Meestal zit alles al in zo’n pakket dus je hoeft niet zelf apart de wol aan te schaffen. In veel gevallen zit het patroon ook inbegrepen. Meer weten over wat je kunt maken met een breipakket? Lees hieronder verder!

Verschillende kledingitems om te gaan breien

Afhankelijk van wat je nog nodig hebt in je garderobe is er veel keuze in breipakketten. Misschien zoek je nog een leuk oversized item? Of een tijdloze trui die je overal mee kunt combineren? Alles is eigenlijk wel mogelijk als je op zoek bent naar een leuk breipakket. De pakketten zijn geschikt voor beginners en er zitten tips en informatie bij inbegrepen zodat je goed van start kunt gaan. Zo weet je ook precies met welke naald je moet breien en of je bijvoorbeeld kabeldraad nodig bent. Hierdoor wordt het wel heel laagdrempelig om met breien te beginnen.

Meer inspiratie opdoen over breien

Wil je eerst wat meer inspiratie opdoen voordat je begint met breien? Lees bijvoorbeeld een breiboek waarin je veel creatieve patronen zult terugvinden. Van babykleding tot dameskleding: eigenlijk is er voor alles wel een specifiek breiboek te vinden. Als je een leuk patroon hebt gevonden kun je er voor kiezen om zelf de wol te bestellen en aan de slag gaan. Alleen wanneer je beginner bent is het toch meer aan te raden om eerst een breipakket uit te proberen.

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.