Pasta bestellen bij je favoriete restaurant

Je kan tegenwoordig heel makkelijk pasta bestellen bij je favoriete Italiaanse restaurant. Er zijn vele soorten pasta die je kan bestellen. De meest bekende soorten gerechten met pasta zijn Lasagne Bolognese, Rigatoni, Penne, Ravioli, Tortellini, Spaghetti en nog veel meer. Er bestaan meer dan 600 soorten pasta waar je uit kan kiezen. De sauzen die veel worden gebruikt zijn rode of witte saus. Je kan hierbij denken aan Bolognese, Arabiatta, Carbonara, Napolitana en nog veel meer. Als je geen zin hebt in een warme pasta dan is een pastasalade ook altijd de moeite waard, met name op een warme zomerdag.

Verschillende gerechten met pasta

Je kan alle kanten op met pasta zoals een romige pasta zoals penne met oesterzwammen en eventueel kip of ham, een romige pasta met bacon en kip, broccoli met Boursin, de bekende en heerlijke pasta Carbonara of een pasta ovenschotel zoals pasticchio, lasagne of een ovenschotel met kip en mozzarella. Lekkere pastasalades kan je maken met gegrilde kip en groene pestosaus, gerookte zalm met kappertjes en zongedroogde tomaten of tonijn. Als je graag een pasta eet met rode saus dan is de keuze reuze. Wat denk je van een lekkere pasta met Bolognese, Napolitana, of pittige Arabiatta saus? Voor een echt goede rode pastasaus laat je hem een paar uur stoven op het vuur voordat je hem serveert over je al dente gekookte pasta.

Inspiratie voor je pasta

Als je nog niet weet wat voor pasta je gaat bestellen dan kan je eerst nadenken over welke pastasoort je graag eet. Wil je farfalle, macaroni of tagliatelle? Of misschien wel een hele andere soort pasta, het maakt niet uit er zijn genoeg mogelijkheden. Lekkere ingredienten waar je uit kan kiezen zijn saus met tonijn, kip, rauwe ham, gerookte zalm, vongole, mosselen, garnalen, gegrilde groentes, spekjes, erwtjes, burrata en mozzarella. Probeer ook eens wat nieuws uit als je in een avontuurlijke bui bent.

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.