Persoonlijke en unieke kraamcadeau ’s

De geboorte van een kindje is speciaal. Om er een bijzonder moment van te maken is het leuk om een uniek cadeau te geven. Ben je op zoek naar een persoonlijk en origineel kraamcadeau dat een leven lang mee kan gaan? Dan is een gehaakte knuffel hét cadeau dat je zoekt.

Gehaakte cadeau’s

Heb je binnenkort een babyshower of een gender reveal party? Of misschien zoek je een kraamcadeau voor je zus, vriendin, collega of buurvrouw. Een gehaakte knuffel is een leuk cadeau voor iedere gelegenheid. Kies bijvoorbeeld voor gehaakte thema knuffels, deze zijn geïnspireerd op bekende films en series en geschikt voor baby’s, peuters en kleuters. Je kunt een gehaakte knuffel helemaal naar jouw wensen op maat laten maken, of kies een kant-en-klare knuffel, zoals een Minion, of Buurman & Buurman.

Geboortecadeaus zijn leuk om de kinderkamer mee aan te kleden. Weet je bijvoorbeeld de kleur die gebruikt is op de kamer? Dan kun je die kleur doorgeven voor een persoonlijke, op maat gemaakte knuffel. Zo geef je een persoonlijk, origineel en uniek cadeau. Ook leuk ter decoratie of om heerlijk mee te knuffelen.

Tip: denk ook aan het broertje of zusje van het kersverse familielid, geef bijvoorbeeld een sleutelhanger of dinosaurusknuffel.

Goed voor de motoriek

Aaien of knuffelen stimuleert sensomotorische ontwikkeling. Sensomotorische ontwikkeling is de wisselwerking tussen zintuigen en bewegen. Deze zijn hoe dan ook met elkaar verbonden. Deze ontwikkeling is belangrijk voor de gehele ontwikkeling van kinderen. Hierdoor leert een kind zijn eigen lichaam kennen. Gaat dit niet goed dan kan dit uiteindelijk zorgen voor problemen met taal, rekenen of de sociale ontwikkeling. Door gebruik van verschillende materialen maakt de baby al vroeg kennis met verschillende structuren.

De gehaakte knuffels zijn netjes afgewerkt, er is geen verstikkingsgevaar door onderdelen die los kunnen raken. Ze zijn gemaakt van zuiver katoen dus kindvriendelijk en zijn wasmachine bestendig (handig als er een ongelukje mee is gebeurt).

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.